Translate (fordító)

2015. november 15., vasárnap

KÉRDÉS! KÉRLEK KOMMENTELJ!

Sziasztok! Lenne egy nagyon fontos kérdésem! Ha rendszeresen olvasod ezt a blogot, mindenképp olvasd el, de ha éppen, csak belenézel, akkor is fontos lehet! Tehát nem is húzom tovább:

Érdekelne titeket egy különös blog? Arról szólna, hogy a főszereplő lánynak igencsak nehéz az élete. A húga, aki a legfontosabb számára, egy halálos betegséggel küzd. A kislány álma, hogy eljusson egy One Direction koncertre és találkozhasson a bandatagokkal. Ebben segít neki a média, így eljut az információ a bandatagokhoz is. A 10. szülinapján meglátogatja a banda és személyesen adják át neki a koncertjegyet. A kislány leírhatatlanul boldog, így a főszereplőnk is felvidul. A banda később többször is meglátogatja a kislányt, így a főszereplő is lassan összebarátkozik a tagokkal, akik idő közben már, csak 4-en lesznek. Vajon miután a kislány álma valóra válik, felerősödik és legyőzi a betegséget, valamilyen csoda folytán? 

Körülbelül így tudnám ismertetni az eddigi ötleteimet az új bloggal kapcsolatban. Ha tetszik, kérlek írd le kommentbe, de ha nem tartod jó ötletnek, azt is írd le! Ha tetszik nektek, elkezdtem. 

4 megjegyzés:

  1. Szerintem jo lenne.De 1 kerdes.Melyik srac?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, Louisra gondoltam.

      Törlés
  2. Nekem is tetszik az ötlet, felkeltette az érdeklődésemet! :) xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki, úgy tervezem, hogy a napokban elkezdem :)

      Törlés