Translate (fordító)

2016. január 26., kedd

NAGYON FONTOS!

Tudom, hogy sokan nem olvassák el azt, amit a részek fölé írok, nekem sem szokásom, de most mindenkit arra kérek, hogy ezt OLVASSA EL! 

Hali! Most nem résszel jöttem, hanem más ügyből. (Nagyon hivatalos vagyok :D) Azt szeretném, hogy aki egy kicsit is szereti ezt a blogot, vagy olvassa, kérlek kommenteljen! Bármit írhatsz komiba, egy ponttal is megelégszem, tényleg egy betűvel, teljesen mindegy, csak kíváncsi vagyok, hogy hány embert érdekli, ugyanis jelen pillanatban még nincs annyi ötletem, de ha már egyetlen egy komi érkezik, az engem arra biztat, hogy igenis van jövője ennek a blognak és fontos valakinek! Remélem azért kapok egy komit, mert nagyon szerettem és szeretem és szeretni is fogom ezt a blogot, nagyon köszönöm a feliratkozóknak, hogy itt vannak és ha komizol, természetesen arra is válaszolni fogok! :)

7 megjegyzés:

  1. Szia.Nem szokásom kommentelni így blogok alá, de most meg teszem.Figyelj én is blogger vagyok és pontosan tudom milyen az, ha nem kapsz vissza jelzést a felől, hogy jó lett-e amit csináltál.Időbe telt mire rájöttem, hogy nem azért csináljuk ezt, hogy komikat kapjunk vagy hogy minél több legyen a megtekintés.Nem azt mondom, hogy ez egyáltalán nem fontos mert, de igenis fontos, hogy ki mit gondol a munkánkról, de közel sem a legfontosabb.Az a legfontosabb, hogy te élvezd azt miközben írod és büszke legyél a munkára amit kiadtál a kezeid közül.És, hogyha valaki megkérdezi, hogy ezt te csináltad-e akkor büszkén válaszolhass, hogy ,,igen én és büszke vagyok rá".Tudom sokszor elbizonytalanodsz, ha nem kapsz komit, de ez még nem azt jelenti, hogy nem szeretik a sztorit.
    Én irigyellek azért, hogy egy részt 1-2 nap alatt megtudsz írni még nekem 3-4 hétig kell könyörögni.
    Viszont a lényeg az, hogy szeresd amit csinálsz és légy büszke arra a munkára amit kiadsz a kezeid közül és ne a kommentek határozzák meg, hogy jó-e vagy nem.Szerintem nagyszerű író vagy és mindkettő blogodnak a megszállottja vagyok.És hidd el tényleg jó vagy.Remélem egy kicsit is segíthettem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm ezeket a kedves szavakat! Bár ezt nagyon senki nem látja, de ilyenkor egész nap pörgök és vigyorgok! Sokat segítettél, adtál egy nagy nagy löketet! Nagyon nagyon köszönöm! :) :*

      Törlés
    2. Ez a dolgom.És bár nem ismerlek se téged és a kedvenc blogjaim írojának nagy részét attól még úgy tekintek rátok mint a barátaimra :D

      Törlés
  2. Szia!
    Tudod hogy olvasom a másik blogodat is így nekem kicsit fura lett volna mindkettőhöz írni de itt vagyok.:
    Nekem nagyon tetszik a blogod az egész történet.
    Főleg hogy nagyon jól tudsz
    írni.
    Szóval kérlek ne hagyd abba!
    xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, mindig arra törekszem, hogy ne legyen sablonos a történet és remélem, hogy fejlődik az írásom is! Néha elbizonytalanodom, de úgy gondolom, hogyha abbahagyom, akkor is írok neki majd egy méltó befejezést!

      Törlés
  3. Szia Draga!
    Tudom ritkan mutatkozom...de tovabbra is itt vagyok...
    Ne hagyd abba es elso sorban magad miatt csinald ne miattunk...

    Sajnos februar vege fele elkell tunnom egy kicsit hosszu idore...de kb. Augusztus korul ujra jovok..es olvasom a mar addigra meg irt reszeket..

    En mond a ket blogodat imádom!
    Frenetikus vagy!
    Szep napot szia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm! Remélem mire visszatérsz majd meg tudlak lepni és most is szeretnék minél izgalmasabb részeket írni! Nagyon köszönöm a komit és a kedves szavakat! :)

      Törlés