Translate (fordító)

2015. november 10., kedd

43. rész

Sziasztok! Ma is kaptok egy kis drámát! Remélem tetszeni fog! 
Életem egyik legpocsékabb döntése volt babzsákfotelben aludni. Álmosan kikecmeregtem belőle, mindenki aludt még. Felvonszoltam magam, majd meg sem álltam a fürdőmig. Beálltam a zuhany alá és folyattam magamra a meleg vizet. 10 perc múlva elkezdtem mosakodni, majd mikor készen lettem, egy törölközőt csavartam magam köré. Megtörölköztem és a szekrényemben kezdtem turkálni. Kivettem egy rövid nadrágot és egy f*ck feliratú pólót. A hajamat gyorsan megfésültem, de nem tettem vele semmi mást. A kutyáim már az ágyamban aludtak, viszont Richard ébren volt. A fejemmel intettem neki, mire a vállamra röppent és úgy mentem ki. Mikor kiléptem és becsuktam az ajtót, Richard rögtön dumálni kezdett.
-        Hogy aludtál? - kérdezte, miközben Én már a lépcsőn sétáltam.
-        Egész jól, bár fáj a hátam, mert egy babzsákfotelben aludtam. - mondtam és megpusziltam a fejét.
-        Rosszul hangzik. A hajbanda itt van még? - kérdezte, mire felnevettem.
-        A hajbanda alszik. - nevettem.
-        Tegnap itt aludtak? - kérdezte.
-        Igen, nem szereted őket? - kérdeztem kíváncsian.
-        De, csak ne mond el nekik! - mondta és átrepült a pultra.
Én készítettem egy kakaót magamnak, majd leültem az étkezőbe meginni. Egy darabig csöndben üldögéltem. Mikor meguntam, elővettem a laptopom és a telefonomat is. A laptopomon beléptem Facebook-ra és nézelődni kezdtem. Richard is a laptopomon ült és végig dumált. Egyszer elcsendesült és lassan rádőlt a laptopra, elaludt. Gyorsan lefotóztam és feltettem a profilomra:
Richard babám elálmosodott! Málna és Barney is alszik, ahogy a One Direction is a nappalinkban, Jesy, Becky, Lola és Roxy is! Én miért vagyok ébren?! 


















Ekkor valaki kitrappolt mellém. Felnéztem és Lola mosolygott rám. 
-         Azt hiszem, az urad nem alszik! - mutatta felém a telefonját.
Louis rakott ki rólam képet Twitter-re: 
Én elmosolyodtam. 
-      Köszi! - nevettem és elindultam a nappaliba.
 Mikor beléptem láttam, hogy Louis hason fekszik és a telefonját nézi, majd gyorsan rám pillant, a zsebébe rejti és úgy tesz, mint aki alszik. Elmosolyodtam, majd megálltam és megfordultam. Kimentem a konyhába, majd a kancsóban lévő jeges vízbe tettem a kezem. Kicsit megtöröltem a kezem, de csak annyira, hogy ne legyen vizes, de jég hideg maradt. Vigyorogva indultam a nappaliba. Louis, már hason feküdt és úgy telefonozott, mikor egy kicsit nagyobbat dobbantottam, eldugta a telefont és alvást játszott. Mosolyogva mentem felé. Mikor mellé értem, óvatosan átlendítettem a lábam és a csípőjére ültem. Továbbra is alvást színlelt és, csak mocorgott. Én óvatosan becsúsztattam a pólója alá a kezem, de úgy, hogy ne érjek hozzá. Hirtelen az oldalához értem és elkezdtem simítani fel a mellkasáig, de mikor hozzá értem, felsikított. Én, felnevettem. 
-      Te normális vagy? - rántotta ki a pólója alól a kezeim. 
Én nevetve dőltem a mellkasára. 
-      Louis, csodás ébresztés volt! - fogta a fejét Becky. 
-      Neki köszönd! - mutatott rám. 
-      Mit csináltál? - kérdezte Zayn álmosan. 
Én gyorsan mellé ugrottam és a pólóján bedugva a kezem a hátára raktam. Ő is sikított. 
-      Én nem kérek! - ugrott fel Niall és kiszaladt a konyhába. 
Mindenki követte Őt, kivéve Tommo. 
-      Gonosz vagy! - mondta.
-      Tényleg? Nem én hagytam a barátnőmet egyedül ücsörögni az étkezőasztalnál! És közben titokban fényképezgetem! - mondtam huncut mosollyal és óvatosan anélkül, hogy hozzáérnék, levettem róla a pólóját. 
-       Jól van na! - mosolygott. - Visszaadtad! - mondta mosolyogva. 
-       Szerintem még nem adtam vissza! - mosolyogtam és lehajoltam egy csókért, a kezem a mellkasára akartam tenni, de elkapta és hátra szorított, mintha bilincs lenne rajtam. 
-       A-a! - mosolygott pimaszan. - Ennyire nem vagy gonosz! - mosolygott és a kezeimet elengedve fordított a helyzetünkön. 
-       Gonoszabb vagyok! - mosolyogtam gonoszan és a kezemet a nadrágján és a boxerén belül a fenekére csúsztattam.
Erre felsikítottam és lelökött magáról. Én a szőnyegen nevetem. Louis felugrott és a konyhába szaladt. Én utána rohantam, nehogy valami rosszra készüljön. Mire kiértem, már csöpögött a kezéről a hideg víz. Elém ugrott, majd benyúlt a pólóm alá, mire nevetve sikítottam. Én a kezemmel merítettem egy kis vizet ráfröcsköltem. Ő is sikítva nevetett és mindenki röhögött rajtunk. Hirtelen megfogta a kancsót és rám öntötte. Én nekem tátva maradt a szám, majd elmosolyodtam és megöleltem Louist. 
-        Hülyék vagyunk! - nevettem. 
-        Meg fagyosak! - nevetett. 
-        Ha befejeztétek a műsort, menjetek zuhanyozzatok le, amíg feltakarítunk. - nevetett Jesy. 
-        Kik takarítanak? - kérdezte Lola.
-        Többek között te is! - mondta neki Jesy. 
-        Miért, Én senkit nem öntöttem le! - mondta durcásan Lola. 
-        Mert a te húgod! - mondta egyszerűen. 
-        Jesy, nekem is lenne kérdésem! - mondta Lou.
-        Te is szeretnél takarítani? - nézett rá.
-        Isten ments! - mondta és védekezően feltette a kezeit. - Együtt kell zuhanyoznunk? - vigyorgott. 
-        Nem, de ahogy akartok! - mondta kuncogva Jesy. 
-        Oké! - vigyorgott Tommo. 
-        Fázom! - mondtam és felrohantam. 
Ahogy kinyitottam az ajtómat, a kutyáim kirohantak. Én megsimogattam őket, majd gyorsan beszaladtam a zuhanyzóba. Villám gyorsan beálltam a meleg víz alá. 
-        Csaló vagy! - kiabálta Louis az ajtón kívül. 
Én, csak felnevettem. Mikor teljesen kiolvadtam, törölközőt csavartam magam köré, majd kimentem. Louis ott állt vizesen a szobám közepén. Én, kuncogtam, mikor megláttam és odamentem elé.
-        Mehetsz! - mosolyogtam és röviden megcsókoltam. 
-        Egyáltalán nem volt vicces! - nevetett és engem kikerülve bement a fürdőbe. 
Amíg Louis zuhanyzott, felöltöztem, majd adtam enni a két kutyámnak. Mikor Lou lejött, a telefonja a fülén volt. Rögtön az ajtó elé sietett és elkezdte húzni a cipőjét. Mikor odaértem, pont akkor lett készen. Elvettem a fülétől a telefont és a hátam mögé tettem. 
-        Ezt egy kicsit felfüggesztettük! - mosolyogtam. - Hova sietsz? Miért hagysz itt? Miért nem köszönsz el? - kérdeztem huncut mosollyal. 
-        Interjúra kell mennem, nagyon sietek! - mondta és rövid csókot kaptam. 
-        Tessék! - mondtam elkomorodva és a kezébe nyomtam a telefonját. 
Megforgattam a szemem, majd hátat fordítottam és el akartam menni, de elkapta a karom. 
-        Sajnálom! - mondta édes szomorú arccal, miközben kinyomta a telefonját. - Ha vége, hívlak! - mosolygott és megcsókolt. 
-        Oké, jó szórakozást. - mondtam, de még mindig kedvetlen voltam. 
-        Ne legyél már ilyen! - húzott magához. - Sietek és együtt töltjük az estét! - mondta és mosolyogva a kezei közé fogta az arcomat. 
-        Ha nem kell menned valahova! - mondtam és megforgattam a szemem. 
-        Életem, tudod milyen ez! - mondta és szorosan magához ölelt. 
-        Tudom, valószínű Jackkel leszek valahol, tehát hívj majd. - mondtam. 
-        Első lesz! - mondta, megpuszilta az arcom, majd lelépett. 
Igen, elszomorított! Tudom milyen ez, de akkor is! Eddig együtt járkáltunk, most lelépett. Csöndben indultam meg a szobám felé, de egy könnycsepp gördült le az arcomon. Egyszerűen pocsék érzés volt! Egy ilyen vicces reggel után, nagyon rosszul érintett. A fejemet lehajtottam, így a hajam egy függönyt alkotva takarta el az arcomat. Csak lépkedtem a lépcsőkön csöndben. 
-       Minden rendben Reb? - kérdezte kicsit félve Roxy. Hümmögve bólintottam és, mikor felértem bementem a szobámba és az ajtót jó hangosan bevágtam magam után. Hallottam, hogy valaki jön. Roxy nyitott be és vele rohantak a kutyáim is. 
-      Mi a baj? - kérdezte. 
-      Semmi, csak rosszul esik, hogy itt hagyott! - mondtam. 
-      Interjúra ment? - kérdezte Roxy. 
-      Igen, csak egyet nem értek! A többiek miért nem? - jöttem rá az egyetlen érthetetlen dologra. 
Hatalmasra nyitottam a szemeim. Leugrottam az ágyamról. Kivágtam az ajtót, majd lerohantam. 
-      Hova ment? - kérdezte, már inkább az idegességtől sírva. 
-      Ki? - kérdezte Niall értetlenül. 
-      Louis. - mondta Becky. 
-      Interjúra! - mondta Harry. 
-      És ti? - kérdeztem karba tett kézzel.
-      Nekünk is ennyit mondott. - mondta Hazza. 
-      Rendben, ne mondjátok el! - vágtam rá idegesen, majd felrohantam. - Senki ne jöjjön utánam, nincs szükségem rá! - kiabáltam. 
Tudni akarom! Mit titkol előlem?! Miért? Rengeteg dolgon mentünk keresztül, olyan dolgokat tud mindkét énemről, amit soha senkinek nem mondtam. Mindketten szeretjük! - kiabálta bennem egy hang. 
Hirtelen pittyegett a telefonom. SMS ismeretlen számról. Egy linket küldött. Megnyitottam és egy oldal ugrott fel, amin Louis és Taylor voltak. A cikk röviden azt írta, hogy Louis ígért neki egy randit, amin ma az újságíró lefényképezte őket. Belőlem rögtön kitört a sírás. Annyira mérges és egyben csalódott lettem, hogy a telefonomat egyetlen mozdulattal kivágtam a zárt ablakon, ami kitört. Rögtön lerohantam. A nappaliig meg sem álltam. A két kutyám rohant velem. 
-     Miért?! - néztem az állítólagos barátaimra. - Elmondhattátok volna, ha annak a görénynek nem sikerült! - kiabáltam. - Tudom, hogy tudjátok! Azt hittem, tényleg barátok vagyunk! Elmondtam az egyetlen, legnagyobb titkom, de semmi baj! Nem akarom, hogy foglalkozzatok velem! Ne merjetek a közelembe jönni! Hazamentem, anyáékhoz! - kiabáltam sírva és felkapva a cipőm meg a táskám kiviharzottam a bejárati ajtón. 

* Louis szemszöge *
Utálom magam! A barátnőm szemébe hazudtam! Elmentem Taylorral, mert a menedzserem azt mondta! A karrierem fontos, ez vitathatatlan, de nem kéne a kapcsolatom tönkretennie. Ahogy kiléptem az étteremből hívtam Rebelt, de ki volt kapcsolva. Utána hívtam Saraht, de kinyomta. Nem értem! Rögtön a lányok jutottak eszembe. Lola, Ő biztos tudja mi van a húgával. Fel is vette rögtön. 
-     Miért?! - mondta sírós hangon. - Igen, tudja! Igen, utál! Látni sem akar! Sem téged, sem a többi bandatagot! - mondta idegesen. 
-     Hol van? - kérdeztem ijedten. 
Nem válaszolt, letette. Rögtön autóba ültem és meg sem álltam a Wiches házig. Benyitottam és mindenki rám kapta a tekintetét. 
-     Hol van? - kérdeztem. 
-     Szerinted?! Azt mondta, hazamegy! - kiabálta Becky sírva. 
-     Fogalmunk sincs! Az is lehet, hogy úton van a szüleihez, de az is, hogy éppen versenyzik! - mondta félve Jesy. 
-     Utána megyek! - mondtam idegesen. 










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése