Translate (fordító)

2015. szeptember 18., péntek

Szereplők

Sarah Tomson/Rebel Rock



18 éves, kicsit sem átlagos lány. Sarah, aki egyben Rebel is. Sarah, a mindennapokban és Rebel, aki a Wiches lánybanda leghíresebb tagja. Sarah, szerény, fiús, laza, barátságos, érzékeny és igazi "jókislány". Rebel ennek az ellentéte: nem törődöm, elég csajos, kemény, laza, szemtelen és "rosszkislány". Rebelnek csodálatos hangja van, imád a színpadon lenni és ott érzi magát igazán otthon. Ezzel szemben, Sarah lámpalázas, színpadon egy hangot nem bír szólni. 

Lola Tomson


24 éves, Sarah nővére. Nem igazán tartja jó ötletnek a húga kettős életét, de nem is nehezíti. Próbál vigyázni Sarahra, aki ezt annyira nem szereti. 

Jack Smith


17 éves, Sarah legjobb barátja. Semmit nem tud Sarah és Rebel viszonyáról, de imádja a Wiches-t. Egy iskolába jártak Sarahval, Ő volt a legmenőbb srác az osztályban, akiért minden csajt odáig volt, ahogy titkon Sarah is. Sarah úgy gondolta, ha barátok lesznek, talán utána egy nap összejönnek. Ez sosem történt meg, mert már nem tudnak, csak barátként már-már testvérként nézni egymásra. 

Becky Colder


20 éves, a Wiches tagja. Egyik legjobb barátnője Rebelnek és Sarahról is tud, de sajnos Sarahval nem járhat el sehova, ahogy a banda többi tagja sem, mert még rájönnének a titokra az emberek. Nagyon kedves, jó szívű és laza.

Jesy Evens


22 éves, a banda legidősebb tagja. Legfelelősségteljesebb, ami azzal jár, sokszor neki kell visszafognia a banda többi tagját. Sarahról mindent tud.

Roxy Stone


17 éves, vicces, vidám és szeleburdi tagja a Wichesnek. Sok bajt kever, de ezekből ki is húzza magát. Ismeri Saraht, de Rebelt jobban kedveli. 

Cara Stone


A Wiches menedzsere. Nehéz feladat ez, de Cara határozott, mégis kedves és ezzel könnyen megbirkózik. Ő találta ki Rebelt. 

Louis Tomlinson




Harry Styles




Niall Horan


Liam Payne


Zayn Malik



Ők lennének a szereplők! Remélem tetszeni fog a történet! Ha eddig tetszik, kérlek jelezd komiba! Puszi ~L!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése