Translate (fordító)

2016. május 26., csütörtök

Mostanában...

Sziasztok! Igen, érdekes címet adtam ennek a bejegyzésnek, de ennek az az oka, hogy szeretném, hogy tudjatok róla, miért is vannak ritkán a részek. 

Ezen a hétvégén lesz a lovas versenyem, aminek lesz egy lovaglás, egy elméleti,egy parelli (nem lovon ülve kell feladatokat csinálni a lóval, röviden így tudnám leírni. Egyébként ezzel a részével van a legkevesebb problémám) és egy prezentáció része. Nos a lovaglás részére fel vagyok készülve, az jól megy, az elméleti... na igen. A verseny előtt három nappal kedves oktatóm kiírta a 67 kérdést, majd másnap még minimum 20-at hozzá és kb. a fele olyan, hogy a kérdést sem értettem, soha nem hallottam ilyenről és a neten sem találtam rá semmit! Juhú, imádom! :( A parelli tök jól megy, imádom a lovat akivel leszek :). Na a prezentáció tök jó lett, de ehhez is ... hosszú szövegem van! Na már most, ugyebár nyakunkon az év vége is! Javítanom kéne egy jó pár tantárgyból! Tehát például tegnap este annyit tanultam, hogy estére már sírva fakadtam, komolyan! Ráadásul már kb. két hete idegi alapon van hányingerem rendszeresen! Tehát rohadt sok ez az egész egyszerre! Ha kikapcsolódni szeretnék, elmenekülni ettől a "gyönyörű" világtól, természetesen írok, de ugyebár ezek mellett nincs tökéletesen annyi időm, hogy egy normális, használható részt megírjak, pontosan ezért nem jönnek a részek a blogjaimra és Wattpad-on is csak szenvedek! 
Nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet, higgyétek el, hogy nekem a legrosszabb, ugyanis imádok írni, de szerintem az már annyira nem normális, amikor az ember olyan fáradt, hogy sírva fakadt! (Bár a tegnapi fáradtságomhoz hozzátett, hogy 0. órában matekon próbáltam aktivizálni az agyam, majd utána még egy matek, biológia dolgozat, majd elvárják, hogy dalolásszak énekórán ezek után, végigszenvedek egy angolórát, küzdve a dedalon hatásával, vagyis a lecsukódó szemeimmel és utána egy csodálatos nyelvtanóra!) 
Tehát igyekszem és ígérem, hogy jövőhéten már rendesen élni fogok és túl leszek legalább a versenyen! 
Addig is csók nektek és szombat-vasárnap szorítsatok nekem és a barátnőmnek is! :) 

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Sok siker szurkolok!
    Sok sok kitartást, mindenhez!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, magamba szívom a pozitív energiákat! :D

      Törlés