Translate (fordító)

2016. február 22., hétfő

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!!!!!!!!

Sziasztok! Tudom, hogy ma már volt rész és (mint a bejegyzés címéből látjátok) most nem rész hoztam, - pedig már megírtam a holnapit, de majd holnap rakom ki (hihi) - hanem újra egy kérdéssel fordulok felétek. (Micsoda hivatalos mondatot hoztam össze a végére :D) Tehát ma egy csodálatos blogötletet találtam ki, de elakadtam! Ugyanis így is 4 blogom van és bár így most (csak) egyet hanyagolok el, amit valószínű törölni is fogok, de ez az ötlet annyira tetszik hogy wao!! Azon agyalok, hogy elkezdjem-e, vagy ne? Meg azon, hogy lenne-e rá időm, meg azon, hogy esetleg most csináljam meg a blogot és kezdjem el írni a részeket amikor van időm és majd ha valamelyik blogomnak vége, akkor kezdjem al kirakni, vagy esetleg párhuzamosan írjam. Tehát az lenne a kérdésem felétek, hogy Érdekel-e? Elkezdjem-e? És ha igen, akkor Mikor kezdjem el?
Egy kis bevezetés: 

A nevem Rosalia Rune Campbell. Átlagos 16 évesként élek, pedig lenne esélyem a hírnévre. Danielle Campbell színésznő húga vagyok. Ekkor felmerül a kérdés az emberekben: Akkor miért nem hallottunk még rólad a nővéred kapcsán? Teljesen jogos kérdés! Egyszerűen azért, mert nem túl jó a kapcsolatunk. Danielle kiskora óta színészkedik és meg kell hagyni, tehetséges. Tudom, ez még mindig nem magyarázza meg, hogy miért nem jó a viszonyunk! Tehát, Danielle okos, szép, tehetséges és vidám. Mondhatni maga a tökély. Szeretik a fiúk, a szüleink is imádják, ugyanis van miért büszkének lenni rá! Természetesen Johnny Campbell, a bátyám is mondhatni tökéletes. Én vagyok a fekete bárány a családban. Hozzászoktam, hogy a tesóimhoz hasonlítanak és azt hajtogatják, hogy miért nem vagyok olyan jó, mint ők? Nagyon idegesítő a szitu! Ugyanis, Én nem vagyok jeles tanuló, nem tudok színészkedni, vagy énekelni, egyszerűen nagyszájú, pimasz és vidám vagyok. Los Angelesben élünk, de Danielle nemrég költözött Louis Tomlinson-hoz, az új pasijához. Hát nem mindenki ilyen életre vágyna? Híres, gazdag színésznő, ráadásul gyönyörű, egy fiúbanda tagja a barátja! Tök jó neki, mi? Na hát szerintem is, csak kár, hogy magasról tojik a fejemre. Pontosan ezért nem túl rózsás a viszonyunk! Danielle már kiskorom óta csak a munkájával és a karrierjével volt elfoglalva, illetve a barátnőivel, meg a pasijával. Én hidegen hagytam. Most már próbál nyitni irányomban, de elkésett! Nos, hagyjuk is a nővéremet és a tökéletes életét. A bátyám is elköltözött, saját lakása van. A szüleim folyamatosan a tanulással és a jegyeimmel piszkálnak, ugyanis nem értik meg, hogy nem tudok jobban teljesíteni! Nem vagyok akkora zseni, mint a tesóim! Mikor ezt meguntam, úgy döntöttem nem érdekel! Én nem akarok bejutni semmilyen elit egyetemre, vagy tudom is én hova! Ha végre vége ennek a kínzásnak, amit mások csak simán sulinak neveznek, elkezdem élni a saját kis életem! Mhm... jó kis tervek voltak, mi? Csakhogy a szüleim teljesen máshogy gondolták! Egyik reggel Anya elém állt azzal, hogy Danielle-hez fogok költözni, hogy segítsen a tanulásban és vegyek róla példát! És az a csodálatos nap, mikor Miss Danielle Undorítóan Tökéletes Campbell-hez és kedves Louis Tomlinson-hoz fogok költözni! Micsoda vidám élet vár rám, nem?!

Tehát várom a komikat és mondjuk ohm... 3-5 kominál Én is komizok egyet, hogy mi a döntésem! Remélem érdekel valakit és ha igen, akkor gyorsan KOMIZZ!

6 megjegyzés:

  1. Szia
    Engem igen igen erdekel es szerintem akkor kezdd el mikor egyik blogod veget er..

    VálaszTörlés
  2. Szia
    Szerintem is jó ötlet de nem lehetne mondjuk megspékelni azzal hogy a főszereplő ( Rose ) gonosz vagy van valami természetfeletti ereje vagy képessége? (hmmm mondjuk vérfarkas ? )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából már régóta gondolkoztam, hogy valami varázslatosban kipróbálom magam! Szerintem kigondolok valami jót neki! :)

      Törlés
  3. Szerintem jó ötlet.Én már most röhögök :D de ha nem hozod a Jasmines blogra akkor hiszti lesz 😉

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ígérem, hogy hozni fogom! ;) Jó leszek és szorgalmas és aranyos :D Jó nem, egyik sem leszek, de a részeket azért természetesen hozni fogom :D

      Törlés