Translate (fordító)

2016. október 3., hétfő

Helyzetjelentés

Sziasztok! Az van, hogy élek. Bloggeren nem nagyon vagyok mostanában aktív, mint inkább egyáltalán nem, viszont Wattpadon (profilom) elég aktív vagyok és ott is van több könyvem köztük egy befejezett. Igazából mindent összegezve azt tudnám mondani, hogy akár mennyire imádom ezt a blogomat, egyszerűen már nem igazán van ihletem. Nem szeretném elhanyagolni, viszont sajnos ez történik vele. Nem tudom ki van még meg ki nincs és itt nem is ismertek annyira, talán Wattpad-on többet tudnak rólam az olvasóim. Na meg ha kommentelni nem nagyon szeretnek akkor egy Vote-ot azért gyakran nyomnak rá. Meg ott ugye látom, hogy hány szavas az adott bejegyzés és valójában rövid részekkel ezt a blogot is tudnám folytatni, viszont nem akarom, hogy a minőség rovására menjen az, hogy bűntudatom van a blog és az olvasók miatt. 
Sokszor csináltam már olyat, hogy kérdezgettem, hogy hányan vagyunk stb. szóval most nem ez lesz. Most azt szeretném kérni, hogy írjatok kérdéseket. Bármiről, bármilyen témában, szívesen kifejtem a véleményem, őszintén leírom, ha valaki olyasmi témát érint, amit esetleg nem szeretnék kifejteni nem teszem ki, de a kommentjére válaszolva leírom neki, hogy miért nem. Szóval most annyit szeretnék, hogy kérdezzetek. Bárki, bármit, bármennyit, bármiről! 

2 megjegyzés:

  1. Nekem az lenne a kérdésem hogy miért érzed azt hogy elhanyagoljuk a blogod amikor a rendszeres olvasoid mindig olvassák.
    Ui.:Én minden nap legalább háromszor megnézem hogy valamelyik blogodra tettél-e fel új részt 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából nem is azt érzem hogy elhanyagoljátok, valójában azt látom hogy sokan nézitek csak kommentek nem jönnek és így nem tudom hogy csak ide tévedt emberek nézik vagy olvassák is

      Törlés